Rizses lecsó

Hozzávalók:

  • 3 db paradicsom
  • 3 db paprika
  • 1 kisebb fej hagyma
  • 30g basmati rizs (száraz súly)
  • 1 ek. olíva olaj
  • só, bors, pirospaprika

Elkészítés:

A hozzávalókat felvágjuk. A hagymát 1 ek. olíva olajon megdinszteljük és hozzáadjuk a paprikát, picit később pedig a paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, valamint meghintjük egy kis pirospaprikával. A basmati rizst sós vízben készre főzzük, miután megfőtt leszűrjük és hozzáadjuk a lecsóhoz.

Készítette: Bálint Anna

Dietetikus/Sport-specifikus dietetikai szakember



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás