Üdítő epres paradicsomos salsa

A következő édes és fanyar salsa mérföldekre van az emberek által várt fűszeres változattól. Üdítő ízének köszönhetően biztos, hogy egy különleges előételt, köretet kóstolhatnak vendégei.

Hozzávalók:

1 kg cseresznyeparadicsom, negyedelve

0,5 kg friss eper, apróra vágva

6 szál zöldhagyma, apróra vágva

kis csokor friss koriander, apróra vágva

6 evőkanál olívaolaj

2 evőkanál balzsamecet

1/2 teáskanál só

Elkészítés:

Egy nagy tálban keverjük össze a paradicsomot, az epret, a zöldhagymát és a koriandert. Egy kis tálban keverjük össze az olajat, az ecetet és a sót; óvatosan keverjük a paradicsomos keverékhez. Tálalásig tegyük hűtőbe.

Jól illik grillezett húsokhoz, vagy akár előételként, vendégváróként is tálalható tortilla chipsszel.



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás