Sopszka saláta

Szuper finom, egyszerűen előállítható saláta.

Hozzávalók 4 főre

  •     50 dkg kígyóuborka
  •     6 db paradicsom
  •     2 db tv paprika
  •     1 fej vöröshagyma/ lilahagyma
  •     15 dkg juhsajt
  •     3 ek extra szűz olívaolaj
  •     1 ek borecet
  •     kis só

Elkészítés
    A zöldségeket felkockázzuk, egy tálba rendezzük.
    Megöntözzük olívával és borecettel, ízesítjük kis sóval.
    Tetejét megszórjuk kockára vágott juhsajttal.
    Behűtve kínáljuk.

Forrás: nosalty.hu 



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás