Sárgarépás káposztasaláta

Hozzávalók:

  • 100 dkg fejes káposzta
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 darab sárgarépa
  • 3 evőkanál ecet
  • 2 evőkanál cukor, vagy energiamentes édesítőszer
  • 3-4 dl víz

Elkészítés: A répát és a vöröshagymát pucoljuk meg, majd reszeljük le őket a káposztával együtt. Tegyük a reszelt zöldségeket egy tálba, sózzuk be, alaposan keverjük össze, majd hagyjuk állni fél óráig. Közben keverjük össze az ecetet a cukorral és a vízzel. Nyomkodjuk ki a sós vizet a zöldségekből, majd keverjük össze a cukros-ecetes vízzel.

Készítette: Schlenk-Bálint Anna

Dietetikus/Sport-specifikus dietetikai szakember

Ismerje meg jobban a hozzávalókat


A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás