Receptjeink

Egyszerű. Gyors. Egészséges.

A savanykás alma és a fehér csirkehús örökzöld párosítás. Hozzávalók: 4 csirkemellfilé 2 alma 2-2 evőkanál olaj és konyak 3 dkg vaj 1-1 teáskanál cukor és mustá

A spárga valószínűleg a Földközi-tenger medencéjéből származik, a vadon termő spárgát már az egyiptomiak és a görögök is fogyasztották. Hozzávalók: 80 dkg zöl

Szinte minden céklasaláta elkészítése egyszerű, akár nyers, akár főtt céklából készül. Sokan viszont nem szeretik a nyers cékla ízét, de a főtt vagy sült céklá

Egy zöldsaláta nem csupán salátalevelekből készülhet, hanem zöldségekből is. Példa erre a spárga és borsó saláta, amely nem csupán finom, de egy kész vitaminbomba

Mint minden zöldség, a medvehagyma is a legjobb nyersen, de nem erős hagymás! Hozzávalók 4 főre     1 csokor medvehagyma     fél fej jégsaláta     4 szál halvá

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás