Receptjeink

Egyszerű. Gyors. Egészséges.

Érdemes emlékezetbe vésni néhány mártogatós avagy dip receptet, hiszen sokszor előfordul az, hogy váratlanul vendég érkezik, vagy meghívunk néhány barátot egy italra

Hogyan készítsük otthon? A válasz: rém egyszerűen. De azért ha már túl vagyunk az első, csupa gyümölcsből álló recepteken, akkor fűszerekkel még jobban fel lehet d

Nyers, aszalt vagy sült gyümölcsökkel roppant egyszerűen feldobhatunk zöldség és zöldsalátákat, de kombinálhatjuk hideg húsokkal, tengeri herkentyűkkel, sajtokkal is.

A spárga saláta tésztával gyorsan és egyszerűen elkészíthető, könnyű tavaszi étel, amely akár vendégváró előétel is lehet. Különösebb konyhai szaktudást nem i

Pillanatok alatt elkészíthető könnyű hab. Hozzávalók 8 főre     4 tojásfehérje     35 dkg kajszibarack     35 dkg kristálycukor A tálaláshoz :     15 dkg k

Római tálban a legfinomabb! Hozzávalók: 2 pulyka felsőcomb 80 dkg gomba 10 császárszalonna (vékony szelet) petrezselyem só Elkészítés:A beáztatott római tálat vékon

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás