Ropogós mogyoróvajas alma mártogatós

Hozzávalók:

200 g cottage sajt

250 g mogyoróvaj

60 ml tej

1 evőkanál barna cukor

1 teáskanál vaníliakivonat

150 g apróra vágott sótlan földimogyoró

Különböző fajta almaszeletek

Elkészítés:

Egy kis tálban keverjük össze az első öt hozzávalót. Ha elkeveredett a krémünk adjuk hozzá az apróra vágott mogyorót és keverjük bele alaposan.

Tálaljuk almaszeletekkel, a maradékot pedig eltárolhatjuk hűtőben, de lehetőleg egy héten belül fogyasszuk el.



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás