Receptjeink

Egyszerű. Gyors. Egészséges.

Hozzávalók: 5 fej hagyma 15 dkg magyar vaj 5 dl 1,5%-os tej 5 dkg fehér liszt, vagy zabpehelyliszt só, bors ízlés szerint ízlés szerint szerecsendió Elkészítés: A vajat

Hozzávalók: 4 db alma 5 dkg dióbél 4 ek. méz 4 ek. baracklekvár Elkészítés: Az almák tetejét levágjuk, majd óvatosan kiszedjük a magházak részét. A dióbelet apró

Hozzávalók: 5 fej hagyma 3 ek. olívaolaj 5 gerezd fokhagyma 1 liter húsleves alaplé 2 dl száraz fehérbor só, bors ízlés szerint 30 g magyar vaj Elkészítés: A hagymát

Hozzávalók: 20 dkg alma (reszelt, savanykás) 2 db tojás 200 g finomliszt, vagy zabpehelyliszt 5 dl 1,5%-os tej 50 g vaj (olvasztott) 2 ek cukor, vagy energiamentes édesítősz

Hozzávalók: 6 gerezd fokhagyma 1 kg paradicsom 45 dkg kristálycukor, vagy energiamentes édesítőszer 1.25 dl fehérborecet só Elkészítés: A meghámozott fokhagymát össze

Hozzávalók: 2 db citrom 2 kg alma 10 db szegfűszeg 1 rúd fahéj 10 dkg cukor, vagy energiamentes édesítőszer 2 l víz Elkészítés: A citromhéját levágjuk, és a húsát

Hozzávalók: 4 db alma 0.5 db citrom leve reszelt citromhéj cukor, vagy energiamentes édesítőszer 1 csomag vaníliás cukor 0.5 csomag vaníliás pudingpor 2 dl főzőtejszín

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás