Receptjeink

Egyszerű. Gyors. Egészséges.

Római tálban a legfinomabb! Hozzávalók: 2 pulyka felsőcomb 80 dkg gomba 10 császárszalonna (vékony szelet) petrezselyem só Elkészítés:A beáztatott római tálat vékon

Nagyon finom mártás húsokhoz. SpárgamártásHozzávalók: 1/2 kg spárga, 5 dkg liszt, 1 pohár tejszín, só, cukor, ízlés szerint. Elkészítés: A spárgát megtisztítjuk

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás