GOMBA – Nyers gombasaláta

Mennyire más a nyers gomba íze, mint amikor megfő!

Hozzávalók 2 főre

  •     1 csomag madárbegy saláta (kb. 20 dkg)
  •     15 deka nyers csiperkegomba
  •     3-4 darab aszalt paradicsom
  •     1 zöld alma
  •     1 citrom leve
  •     5 deka füstölt juhsajt
  •     (só)

Elkészítés
    A hozzávalókat megmossuk.
    A gombát vékonyan felszeleteljük, az aszalt paradicsomot felcsíkozzuk, az almát felkockázzuk.
    A feldarabolt hozzávalókat meg a salátát egy mély tálba szórjuk. Rálocsoljuk a citrom levét, rámorzsoljuk a sajtot. Ha szükséges, megsózzuk

Forrás: nosalty.hu 

  • gomba
Tags:


A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás