Gomba – Bazsalikomos gombasaláta paradicsommal

Nyers csiperkegomba saláta.

Hozzávalók:

  •     30 dkg csiperke
  •     20 dkg paradicsom
  •     bazsalikom
  •     só
  •     borecet
  •     olívaolaj

Elkészítés:
A borecetből, olívaolajból sóval saláta öntetet készítünk. A csiperkét vékony szeletekre, a paradicsomot karikára vágjuk. Egy salátástálba helyezzünk egy sor gombát, egy sor paradicsomot, és minden réteget szórjunk meg finomra vágott friss bazsalikommal, végül öntsük rá a salátalevet és hűtőszekrényben 1-2 órát érleljük. Friss pirítóssal, vajjal tálaljuk.

Forrás: mindemegette.hu

  • gomba
Tags:


A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás