Gomba – Athéni gomba

Főételnek, de köretnek is kiváló.

Hozzávalók:

  • személyenként 4-5 db tisztított nagyobb gombafej
  • bors
  • vaj

Elkészítés:
A gombafejeket megsózzuk, borssal ízesítjük. Olvasztott vajjal meglocsoljuk, és kb. 2 órát állni hagyjuk. Ezután teflonserpenyőben szép pirosra sütjük. Kapormártással tálaljuk.
Feltétként, köretként, de önálló könnyű ételként is tálalhatjuk. 

Tags:


A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás