Fűszeres sült paradicsom

Köretként, vagy önmagában is kitűnő ez a fűszeres feltéttel sütött paradicsom.

Hozzávalók:

2 közepes paradicsom, félbevágva

90 gramm vaj

4 szál zöldhagyma, apróra vágva

3 evőkanál száraz zsemlemorzsa

1 evőkanál reszelt parmezán sajt

60 g reszelt svájci sajt (félkemény érlelt sajtok)

csipet só

csipet fokhagymapor

Elkészítés:

1.Tegye a paradicsomokat félbevágott felükkel felfelé egy kizsírozatlan tepsibe, osszon el 30 gramm vajat a paradicsomok tetején, majd kis időre a sütőbe berakva olvasszuk rá a vajat.

2. A maradék vajon dinszteljük meg a hagymát, majd keverjük bele a zsemlemorzsát, parmezán sajtot és ízesítsük a fűszerekkel.

3. Kanalazzuk a tölteléket a paradicsomokra, szórjuk meg reszelt sajttal és süssük addig, míg sajt aranybarnára sül.



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás