Feta sajtos céklás bulgur

Hozzávalók:

  • 1 bögre bulgur
  • 1 ek. hőálló olíva olaj
  • só ízlés szerint
  • 3 db fej főtt cékla
  • 15 dkg light fetasajt

Elkészítés: A bulgurt felhevített olajon megfutattjuk, majd felöntjük másfélszeres mennyiségű vízzel, sózzuk és lefedve puhára főzzük. A céklát lereszeljük, a sajtot kisebb kockára vágjuk és hozzákeverjük a bulgurhoz.

Készítette: Schlenk-Bálint Anna

Dietetikus/Sport-specifikus dietetikai szakember

Kapcsolódó cikk:
Szuperélelmiszerünk: A cékla

Tags:


A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás