Csupa zöld saláta

Hihetetlen, hogy a zöldnek mennyi árnyalata van!


Hozzávalók 4 főre

  •     1 fej saláta
  •     1 kis fej káposzta fele
  •     1 szál póréhagyma
  •     3 szál újhagyma
  •     1kis csokor sóska
  •     1 kígyóuborka
  •     1 zöldalma
  •     2-3 kanál citromlé

Öntethez:

  •     2 kis doboz natúr joghurt
  •     3 gerezd fokhagyma
  •     só
  •     fehérbors
  •     petrezselyem
  •     oregánó
  •     1 csipet csili

Elkészítés
    A káposztát rereszeljük, a hagymákat felkarikázzuk.
    A salátát és a sóskát kis darabokra tépkedjük. (Néhány salátalevelet félretehetünk a tálaláshoz.)
    Az uborkát és az almát kis darabokra vágjuk, az almát citomlébe forgatjuk, hogy ne barnuljon meg.
    Az összes eddigi hozzávalót egy tálban jól összeforgatjuk.
    Elkészítjük az öntetet. A fokhagymát összezúzzuk, majd belekeverjük a joghurtba a fűszerekkel együtt.

Forrás: nosalty.hu 

 

 



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás