Cseresznye salsa, egy igazi kuriózum!

Összetevők

1 csésze friss vagy fagyasztott, kimagozott, sötét édes cseresznye, apróra vágva

2 evőkanál apróra vágott friss bazsalikom

1 evőkanál finomra vágott zöldpaprika

1 teáskanál citromlé

kis lötyintés Worcestershire szósz

kevés reszelt citromhéj

csipet teáskanál só

csipetnyi csípős paprikaszósz –igény szerint

Elkészítés:

Keverjük össze az összes hozzávalót, majd legalább 1 órára tegyük a hűtőbe. Meggyszószhoz hasonlóan tálaljuk csirkehús, pulykahús vagy sertéshús mellé.



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás