Almás-Diós zabkása

Hozzávalók:

  • 4 evőkanál zabpehely
  • 2 dl víz
  • 2 evőkanál darált dió
  • 1/2 db alma
  • 1 evőkanál méz
  • 2 ek. görög joghurt

Elkészítés:

A zabot, a diót és a vizet összekeverjük egy müzlis tálban. Betesszük a mikróba másfél percre. Ezalatt a megmosott almát lereszeljük. A zabot kivesszük a mikróból, rátesszük az almát, a görög joghurtot és végül rácsorgatjuk a mézet.

Készítette: Bálint Anna, dietetikus

Tags:
,


A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás