Áfonya – Mártás vörösborral

Magában is nagyon finom! Vadételek mellé ajánljuk

Vörösboros áfonyamártás

Hozzávalók

2 evőkanál szárított áfonya

2 alma

2 dl majonéz

1 dl tejszín

1 dl vörösbor

2 szem összetört szegfűszeg

mustár, cukor, só és őrölt fehérbors

Elkészítés

A szárított áfonyát a vörösborban addig főzzük, amíg sűrű pépet kapunk. Ha kihűlt, hozzákeverjük a majonézt, a meghámozott, megtisztított és lereszelt almát, a mustárt, a sót, a fehérborsot, kevés cukrot, végül belekeverjük a tejszínből vert habot is. Azonnal fogyasztjuk. Tejszínhab nélkül a hűtőszekrényben sokáig eláll, tehát a tejszínt csak fogyasztás előtt keverjük bele!

(www.mindmegette.hu)

Tags:


A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás