Uborkás sajtgolyók

Vegafasírt uborkából.

Hozzávalók:

  • 50 dkg uborka
  • 2 tojás
  • 1 kis csokor mentalevél
  • 5 dkg feta sajt
  • 5 dkg zsemlemorzsa
  • 1 dl olaj
  • őrölt bors

Elkészítés:

A meghámozott uborkát lereszeljük. A tojásokat sóval, borssal ízesítve felverjük. A mentából néhány levelet félreteszünk a díszítéshez, a többit apróra vágjuk. Az uborkát az elmorzsolt fetával, a mentával, a zsemlemorzsával és a tojásokkal összedolgozzuk. 12 kis golyót formálunk belőle, kissé laposra nyomjuk. Az olajban aranyszínűre sütjük a golyókat, majd konyhai papírtörlőre szedjük.

Hagymás paradicsomsalátát és fekete olajbogyót kínálhatunk mellé. 



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás