Szilvaleves

Könnyű leves akár nyáron hidegen, akár télen melegen.

Szilvaleves

Hozzávalók:
1500 gr szilva
300 ml tejföl (12%-os)
100 gr búzaliszt
200 gr cukor
80 gr citrom
fahéj, szegfűszeg

Elkészítés:
A megmosott szilvákat kimagozzuk, félbevágjuk. A levesnek megfelelő mennyiségű vízben feltesszük főni. Szegfűszeggel, fahéjjal, cukorral, citromhéjjal ízesítjük. Amikor a szilva már puha, tejfölös habarással besűrítjük. 

Tags:


A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás