Sült sárgarépa vajas balzsamos köntösben

Az édes és vajas balzsamos sült holland sárgarépa egy olyan nagyszerű étel, amely egyszerre látványos és ízekben bővelkedő – kétségtelenül az egyik legjobb köret.

Hozzávalók:

1 csokor holland sárgarépa

1 evőkanál olívaolaj

1 evőkanál balzsamecet

50 g vaj

csipetnyi só és bors

2 szál rozmaring

friss kapor a tálaláshoz

cottage sajt a tálaláshoz

Elkészítés:

1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.

2. Hámozzuk meg a sárgarépát, és tegyük egy tűzálló tálba. Locsoljuk meg az olívaolajjal és a balzsamecettel. Tegye bele a vajat és a rozmaringot, és fűszerezze a sárgarépát sóval és borssal. Süssük 30 percig.

3. Tálalja friss kaporral ízesített cottage sajttal megkent pirítóson, vagy sülthúsok köreteként.



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás