Spárga – Citromos spárgasaláta

Friss saláta spárgával, paradicsommal és citrommal, 10 perc alatt kész!

Citromos spárgasaláta

Hozzávalók:

50 dkg spárga,

1 citrom,

4 evőkanál olaj,

1 csomó metélőhagyma,

cukor, só

Elkészítése:

A megfőzött spárgát összekeverjük olajjal, átszűrt citromlével, sóval, kevés cukorral ízesítjük és megszórjuk finomra vágott metélőhagymával. Tálaláskor citrommal, paradicsommal és petrezselyemzölddel díszítjük.



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás