Medveshagymás saláta

Mint minden zöldség, a medvehagyma is a legjobb nyersen, de nem erős hagymás!

Hozzávalók 4 főre

  •     1 csokor medvehagyma
  •     fél fej jégsaláta
  •     4 szál halványító zeller
  •     1 szál kisebb sárgarépa
  •     2 szem piros retek
  •     fél szál póréhagyma ( vagy 2 szál újhagyma)
  •     harmad kígyóuborka
  •     só
  •     kb. 2 ek olívaolaj

Elkészítés
    A répát, kígyóuborkát és a retket megpucoljuk és nagylyukú reszelőn lereszeljük.
    A medvehagymát és a jégsalátát kisebb laskára vágjuk.
    A zellert és a póréhagymát vékonyan felkarikázzuk.
    Csak enyhén sózzuk és az olívaolajjal leöntjük.
    Összeforgatjuk és frissen fogyasztjuk.

Forrás: nosalty.hu 

 

Tags:


A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás