Kínai kel saláta

Kínai kel saláta egyszerűen és gyorsan!

Hozzávalók:

  •     1 fej kínai kel
  •     3 dl tejföl
  •     3 dl majonéz
  •     fél fej hagyma
  •     1 alma

Elkészítés:
A majonézt és a tejfölt kikeverjük. A kínai kelt csíkokra szeleteljük, az almát és a hagymát is felszeleteljük, majd az egészet beleforgatjuk a tejfölös majonézbe. Figyelem, sózni tilos, mert levet ereszt! 
Tálaláskor megszórhatjuk a tetejét, snidlinggel vagy petrezselyemmel.
Sült húsok mellé vagy önmagában is könnyű és kiadós saláta.

Forrás: mindmegette.hu 

Tags:


A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás