Kevert diós süti

Hozzávalók:

  • 1 bögre liszt
  • 1 bögre dió
  • 0.75 bögre cukor, vagy energiamentes édesíztőszer
  • 0.75 bögre tej
  • 0.25 bögre olaj
  • 2 db tojás
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 teáskanál fahéj
  • 1 csipet só

Elkészítés: A tojásokat üsd egy tálba, keverd habosra a cukorral és a vaníliával, majd öntsd hozzá a tejet és az olajat. A diót daráld le, vagy vágd kisebb darabokra, kavard össze a liszttel, a fahéjjal, a sóval és a sütőporral. Egyengesd a tésztát vajjal kikent, liszttel megszórt tepsibe, és előmelegített sütőben süsd meg körülbelül 25-30 perc alatt.

Készítette: Schlenk-Bálint Anna

Dietetikus/Sport-specifikus dietetikai szakember

Tags:


%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás