Görögdinnyés-fetás saláta

Elsőre furcsának tűnő ízkavalkád nyári napokra-estékre.

Hozzávalók

5 uborka, szeletelve

1/2 kis méretű, mag nélküli görögdinnye, 2 cm-es kockákra vágva

1/2 csomag friss menta, apróra vágva

1/2 teáskanál só

Fekete bors, ízlés szerint

1/4 bögre olívaolaj

1/4 bögre rizsecet vagy fehér balzsamecet

10 dkg morzsolt feta sajt

½ marék apróra vágott pörkölt pisztácia

Elkészítés

Egy nagy tálban keverjük össze az uborkát, a görögdinnyét, a mentát, a sót és a borsot. Locsoljuk meg az olívaolajjal és az ecettel, és jól forgassuk össze.

Kanalazzuk a salátát egy tálra. Szórjuk meg a fetával, a pisztáciával és a maradék mentával. Őröljünk még egy kis borsot a tetejére, majd tálaljuk.



%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás