Görögdinnye – Mentás görögdinnye saláta

Gyümölcssaláta fetasajttal, mentával!

Hozzávalók:

  • 1 db 4 kg-os görögdinnye vagy 1 db 8 kg-os fele (héjjal együtt)
  • 30 dkg fetasajt
  • 2 fej lilahagyma
  • frissen őrölt bors
  • mentalevelek


Elkészítés: 
A dinnyét elfelezzük. Óvatosan kivájjuk a húsát, felkockázzuk, és egy nagy tál hideg vízben kimossuk belőle a dinnyemagokat. A fetasajtot felkockázzuk, a lilahagymát megpucoljuk és vékonyan felkarikázzuk. A dinnyét, a fetasajtot és a hagymát rétegesen visszatesszük a kivájt héjba, közé mentaleveleket tépkedünk. A megmaradt mentával díszítjük, lehűtjük, és frissen őrölt borssal
tálaljuk.

www.mindmegette.hu

  • görögdinnye


A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás