Események

Beszámoló a Fruit Logistica kiállításról

Berlin, 2020. február 5-7.

2020. február 7-én zárta kapuit az idén 27. alkalommal megrendezett Fruit Logistica Kiállítás, amely komplett áttekintést kínál a friss zöldség-gyümölcs szektor összes vetületéről, világpiaci résztvevőiről és az innovációkról. A zöldség-gyümölcs ágazat vezető kiállításán Berlinben 130 ország 3.300 kiállítója fogadta a 78 000 nemzetközi látogatót: termelőket, kereskedőket, értékesítési láncok képviselőit, valamint csomagolási és logisztikai szakembereket.

Az első FRUIT LOGISTICA rendezvény 1993-ban a nagyon népszerű Fresh Produce Forum közvetlen utódja, amelyet évek óta a Nemzetközi Zöld Hét (Internationale Grüne Woche) kiállítás részeként tartanak meg. A kiállítás olyan speciális szakkiállítás, amely elsősorban a friss gyümölcs- és zöldségágazat igényét elégíti, de 2020-ban már a feldolgozott termékek széles spektruma is bemutatkozott. Tematikájába a friss zöldség-gyümölcsön kívül beletartoznak a szárított gyümölcsök és a csonthéjasok, a csomagolás, a címkézés, a szállítás és a logisztika, az áruforgalom és a raktározás, a média, az informatika, a termesztéstechnológia és a fajtabővítés, valamint a fagyasztott zöldség-gyümölcs is.  A rendezvény célja az innovatív termékek bemutatása mellett a rendszeres éves találkozók biztosítása a friss termékek szállítóinak és ügyfeleiknek.

A kiállítás témakörei: friss zöldségek, gyümölcsök – mélyhűtött termékek – convenience termékek – diófélék és szárított gyümölcsök – magvak, fűszerek, biotermékek – termékcsomagolás és etikettezés – szállítás és logisztikai rendszerek – áruforgalom és raktározás – művelési technikák és fajtafejlesztés – üvegházak és üvegháztechnológia. A FruitVeB szervezésében 17 TÉSz 90 szakembere látogatóként vett részt a rendezvényen. A FruitVeB standján vártuk látogatóinkat, 9 TÉSz pedig önálló kiállítóként is bemutatkozott.

Mi a véleményed?

I accept the Privacy Policy * for Click to select the duration you give consent until.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás