Almás-fahéjas muffin

Hozzávalók:

  • 15 dkg liszt
  • 10 dkg cukor, vagy energiamentes édesítőszer
  • 2 dl joghurt
  • 2 db tojás
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 0.75 dl olíva olaj
  • 2 tk sütőpor
  • 2 db alma
  • 2 tk fahéj

Elkészítés: Az almát megmossuk, meghámozzuk és apró kockákra vágjuk.

Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sütőport, a fahéjat és az almadarabokat. Egy másik tálban a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojást, a joghurtot és az olajat, majd hozzákeverjük a lisztes keveréket. A tésztát muffin formába adagoljuk, és 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.

Készítette: Schlenk-Bálint Anna

Dietetikus/Sport-specifikus dietetikai szakember

Tags:


A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás