Waldorf-saláta

Hűtve, salátalevelekre kanalazva tálaljuk.

Hozzávalók

1/2 bögre majonéz

2 evőkanál natúr joghurt

1 evőkanál citromlé, plusz több ízlés szerint

1 teáskanál méz

1/2 teáskanál só (ízlés szerint akár több is)

1/4 teáskanál őrölt fekete bors

2 közepes méretű alma, felkockázva

3 gerezd zeller, felszeletelve

1 kis fürt piros magnélküli szőlő, félbevágva

3/4 marék durvára vágott pirított dió

1/4 bögre arany mazsola (nem kötelező)

Salátalevelek a tálaláshoz

Elkészítés

Egy nagy tálban keverjük össze a majonézt, a joghurtot, a citromlevet, a mézet, a sót és a borsot, majd adjuk hozzá az almát, a zellert, a szőlőt, a diót, esetleg mazsolát.

Hűtve, salátalevelekre kanalazva tálaljuk.



%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás