Tomato Tini koktél

A Bloody Mary frissebb ízvilágú változata.

Hozzávalók:

Vermut

néhány szem cherry paradicsom

paradicsompüré

gin

bazsalikom

Tegyünk két martinis poharat a fagyasztóba, hogy alaposan lehűljenek. Egy fedeles edényben keverjük össze a vermutot, némi paradicsompürét és egy csipet sót. Fedjük le az edényt vagy palackot, és alaposan rázzuk fel, legalább 30 másodpercig.

Ezt a paradicsom-vermut keveréket (körülbelül egy felesnyi mennyiséget, esetleg egy kicsit többet: 5-6 centiliternyit) egy jéggel töltött koktélkeverőben keverjük össze ginnel. Rázzuk erősen körülbelül 20 másodpercig. Kétszer leszűrve töltsük ki a hűtött poharakba, amelyeket apró szemű koktélparadicsommal és bazsalikomlevéllel díszíthetünk.



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás