Paradicsomos csirkecombok

Sütőben készíthető étel, összerakást követően gondozást nem igényel.

Hozzávalók:

8 csirkecomb

4 nagyméretű, érett (akár picit túlérett) paradicsom

8 gerezd fokhagyma, apróra vágva

4 teáskanál őrölt gyömbérgyökér

1 teáskanál chilipor

1 teáskanál kurkuma

1 teáskanál só

½ teáskanál kókuszolaj (választható)

Ez egy kifejezetten könnyen elkészíthető, sütős étel, egyben a menekülés vékony ösvénye lehet, amikor felfedezünk otthon néhány túlérett paradicsomot, amitől még sajnálnánk végső búcsút venni.

A tepsibe vagy öntöttvas, sütőbe helyezhető edénybe szépen rendezzük el a csirkecombokat, az apró darabokra vágott paradicsomot, a fokhagymát, a gyömbért, a chiliport, a kurkumát, majd ízlés szerint sózzuk meg.

Fedjük le a tepsit vagy serpenyőt, és addig süssük alacsony hőfokon, amíg a csirkecombok át nem sülnek, ehhez azért türelem kell.

Igazi ínyencek a tálaláshoz kókuszolajjal is ízesíthetik. Önmagában, de valamilyen körettel, például rizzsel is tálalhatjuk.



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás