Mézes-mustáros sárgarépa saláta

Bármilyen húsétel jó kísérője, de magában is izgalmas fogás.

Hozzávalók

3 evőkanál majonéz

3 evőkanál durva szemű dijoni mustár

3 evőkanál almaecet

3 evőkanál méz

1 teáskanál só

1/2 teáskanál őrölt fekete bors

2×30 dkg gyufaszálasra vágott sárgarépa

1 piros alma, szintén gyufaszálakra vágva

1/2 marék apróra vágott pirított pekándió

1/2 csomag mazsola

2 evőkanál friss petrezselyem, apróra vágva

Elkészítés

Egy közepes tálban keverjük simára a majonézt, a mustárt, az ecetet, a mézet, a sót és a borsot az öntethez. Adjuk hozzá a sárgarépát, az almát, a pekándiót, a mazsolát és a petrezselymet az öntetes keverékhez; forgassuk össze, majd azonnal tálaljuk.



%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás