Kéksajtos Waldorf-saláta

A zeller-dió páros a kéksajt mellett almával vagy szőlővel is kombinálható.

Hozzávalók:

3 alma

1 marék dió

1 zellergumó

1 citrom

2 evőkanál olívaolaj

só, bors

10 dkg kéksajt

1 teáskanál fahéj

Elkészítés módja:

Először kifacsarunk egy citromot, majd a citromlevet elkeverjük az olajjal, kicsit megsózzuk-megborsozzuk. A zellert és az almát (vagy körtét) lereszeljük, majd a citromleves elegyben a lehető leghamarabb megfürdetjük, hogy még véletlenül se legyen ideje bebarnulni. Végül a tetejére morzsoljuk a sajtot és a diót. Pár szem szőlőt is rakhatunk a salátába, akár csak díszítésként is.



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás