Joghurtos-paradicsomos mártogatós szósz

A Pan con tomate kistestvére, a lágyabb ízek rajongóinak

Hozzávalók:

2 friss paradicsom

1 doboz joghurt

bors

pirítós kenyér

A joghurtot egy tálba öntjük, majd a hámozott paradicsomokat összeturmixoljuk, és a tetejére öntjük. Szükség esetén a félbevágott paradicsomok sajtreszelővel is lereszelhetők. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk, majd a meleg pirítós kenyérre kenjük. Ennek a receptnek a joghurt nélküli, viszont fokhagymával és olívaolajjal kiegészített verziója a Pan con tomate. A pirítós helyett naan, focaccia vagy pita is használható, ezeket is ajánlott egy serpenyőben kicsit megmelegíteni-megpirítani.



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás