Görögdinnyés limonádé

Frissítő, nyári ital citrommal és mentával

Hozzávalók (2 főre):

Görögdinnye (mag nélküli): 400 g

Frissen facsart citromlé: 60 ml (kb. 2 citrom)

Méz vagy agavé szirup: 1 evőkanál (ízlés szerint)

Hideg víz: 300 ml

Jégkocka: ízlés szerint

Friss mentalevél és citromkarika: a tálaláshoz

Elkészítés módja:

A görögdinnyét vágjuk kisebb kockákra, majd turmixoljuk simára.

Szűrjük le a pépet, hogy csak a tiszta gyümölcslé maradjon.

Egy kancsóban keverjük össze a görögdinnyelevet a frissen facsart citromlével és a mézzel.

Adjunk hozzá hideg vizet, majd jól keverjük össze.

Jéggel, mentalevéllel és citromkarikákkal díszítve tálaljuk.



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás