Friss paradicsomos salsa

Csípős mexikói szósz sokoldalú felhasználással

Hozzávalók:

3-4 közepes méretű paradicsom, apróra szeletelve

Jalapeno paprika (ízlés szerint, csípősség beállításához)

½ fej reszelt vöröshagyma

1 evőkanál só

Néhány fokhagymagerezd ízlés szerint

Friss koriander

2 evőkanál extraszűz olívaolaj

Elkészítés módja:

Keverjük össze a felvágott paradicsomot a jalapenóval, a hagymával és sózzuk meg.

Zúzzuk össze a fokhagymagerezdeket, hintsük be némi sóval, majd egy nagy kés lapos oldalával törjük össze és kenjük el a keveréket, hogy durva pép legyen belőle.

Keverjük össze a pépet olívaolajjal, majd ízesítsük friss korianderrel.

Fogyasztását mexikói húsételek mellé, de mártogatós szószként tortillához is ajánljuk.



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás