Cideres sangria

Sok gyümölcs és a lehető legkevesebb hozzáadott cukor – ilyen egy jó koktél.

Hozzávalók:

Cider

Száraz fehérbor (pl. Pinot gris vagy Sauvignon blanc)

Kombucha

Alma

Körte

Fahéj, esetleg ánizs

Szóda

Elkészítés módja:

Sangria készítésénél mindig a gyümölcsökkel kezdünk: az almát és a körtét vékony szeletekre vágjuk, majd egy nagy kancsóba tesszük. Hozzáadjuk a fahéjrudakat, ízlés szerint a csillagánizst, majd a beöntjük a fehérbort, a cidert és a kombuchát. Gyengéden megkevergetjük, és legalább egy, de legfeljebb 24 órára a hűtőbe tesszük.

Tálaláskor némi szódavizet önthetünk az italhoz (de nem túl sokat), hogy friss buborékok keletkezzenek a felszínén.



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás