Almás-brokkolis-karfiolos saláta citrommal

Gyorsan elkészíthető, sokáig eltartható őszi saláta.

Hozzávalók:

Brokkoli

Karfiol

Alma

Vöröshagyma

Zeller

Póréhagyma

Aszalt vörösáfonya

Feta sajt

Pörkölt, sós mandula

Az öntethez:

Majonéz

Olívaolaj

Citromlé

Méz

Fokhagymapor

Só, fekete bors

Elkészítés módja:

Az öntethez egy kis tálban dolgozzuk össze a majonézt, az olívaolajat, a citromlevet, a mézet, a fokhagymaport, majd sózzuk-borsozzuk meg az elegyet. Egy nagy tálba dobáljuk bele az apróra vágott zöldségeket, a feta sajtot és a mandulát. Öntsük bele a tálba az öntetet, majd legalább 30 percre tegyük hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek. A saláta légmentesen lezárva 4 napig tárolható a hűtőben.



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás