Házi készítésű fahéjas almachips

Egészséges választás olajban úszó „bolti” chipsek helyett.

Hozzávalók:

4 alma

2 teáskanál fahéj

Elkészítés módja:

Talán az összes recept közül a legkönnyebben elkészíthető finomság: a meghámozott almát egy nagyon éles késsel leheletvékony szeletekre vágjuk, majd egy sütőpapírral bélelt tepsiben szépen elrendezzük, fahéjjal meghintjük. Nem túl forró sütőben (120°C-on) addig sütjük, amíg a szeletek ropogósak lesznek (ez körülbelül egy óra), és kész.



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás