Zöldséges túrókrém

Hozzávalók:

  • 25 dkg zsírszegény túró
  • 10 dkg kígyóuborka
  • 5 dkg kaliforniai paprika (elhagyható)
  • 10 dkg retek
  • 10 dkg natúr joghurt
  • só, frissen őrült bors
  • 1 kis csokor petrezselyem
  • 1 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

A túrót keverjük el a joghurttal, majd adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, az aprított petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. A zöldségeket mossuk meg, kockázzuk apróra és keverjük a túrókrémhez.

Készítette: Bálint Anna, dietetikus



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás