Spenótos tojásrántotta

Hozzávalók:

  • 1 ek étolaj, vagy olívaolaj
  • 10 dkg fagyasztott spenót
  • 2 db tojás
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors
  • 1 cikk fokhagyma

Elkészítés:

A spenótot fagyosan összedaraboljuk, hogy minél apróbb legyen. Ha kész, az olajat egy közepes serpenyőben közepes-kis lángon melegíteni kezdjük, majd hozzáadjuk a fokhagymát. Ha már serceg, jöhet a spenót. Míg pirul a spenót, felverjük a tojásokat egy kis edényben, majd sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Mikor megfonnyadt a spenót ráöntjük a tojásokat, összeforgatjuk és aranybarnára sütjük

Készítette: Bálint Anna, dietetikus



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás