Spárga – Pizza spárgával

Minipizzák spárgával és paradicsommal.

Hozzávalók:
1 csésze főtt paradicsom
1/3 csésze paradicsomszósz
6 db kispizza 
1 mozzarellasajt
2 – 3 csokor spárga 
12 db koktélparadicsom
1 evőkanál olívaolaj
18 db magozott olívabogyó
Só, bors
 
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 210°C-ra. Keverjük össze a paradicsomszószt az összenyomkodott főtt paradicsommal és tegyük a kispizzákra. Tépkedjünk rá mozzarella sajtot és tegyük az előmelegített sütőbe 10 percre. Locsoljuk meg a spárgát olívaolajjal és tegyük a pizzák tetejére a koktélparadicsomokkal és az olívabogyókkal együtt. Süssük további 10 percig. 
Tipp: Fogyasztható forrón, lehet hideg vagy meleg vacsora vagy egy jó kis uzsonna!  

Tags:


A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás