Sárgarépás tojásrántotta

Hozzávalók:

  • 2 db tojás
  • 5 dkg pirított erdei sonka
  • himolája só, bors
  • ½ tk. szárított oregánó
  • ½ tk. fokhagyma por
  • 1 db közepes méretű sárgarépa
  • olívaolaj

Elkészítés:

A sárgarépát lereszeljük és a felaprított sonkával együtt egy pici olívaolajon megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, majd a felvert tojásokkal együtt kis lángon átsütjük.

Készítette: Bálint Anna, dietetikus

Tags:


A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás