Sárgarépa főzelék

Hozzávalók:

  • 15 dkg sárgarépa
  • 2 dl 1,5%-os tej
  • 2 dl víz
  • 3 dkg finomliszt, vagy zabliszt
  • 1 csipet cukor, vagy energiamentes édesítőszer
  • só ízlés szerint
  • 2 ek repce olaj

Elkészítés: A sárgarépát megtisztítjuk és lereszeljük. Hozzáadunk egy evőkanál vizet és az olajon puhára pároljuk. A tűzről levéve rászórjuk a lisztet, jól összekeverjük, majd a tejjel és a vízzel csomómentesre elkeverjük. Visszatesszük a tűzre, felforraljuk és ízlés szerint sózzuk, ízesítjük.

Készítette: Schlenk-Bálint Anna

Dietetikus/Sport-specifikus dietetikai szakember

Tags:


A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás