Mozzarellás paradicsomsaláta

Hozzávalók:

  • 25 dkg piros koktél paradicsom
  • 25 dkg sárga koktél paradicsom
  • 2 db light mozzarella
  • 1 ek bazsalikom
  • 1 ek oregánó
  • olívaolaj

Elkészítés: A koktélparadicsomokat félbe vágjuk, majd hozzákeverjük a kockákra vágott mozzarelát. Megszórjuk szárított oregánóval, bazsalikommal, végül az egészet meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal.

Készítette: Bálint Anna

Dietetikus/Sport-specifikus dietetikai szakember



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás