Balzsamos sült sárgarépa

Hozzávalók:

  • 3 db zsenge répa
  • 2 evőkanál méz
  • 2 ek olívaolaj
  • 1-2 ek balzsamecet
  • római kömény
  • szezámmag
  • só, bors

Elkészítés:

A répák megtisztítjuk, feldaraboljuk. Egy tálba tesszük, majd hozzáadjuk az olíva olajat, balzsamecetet, mézet, római köményt és a sót. Az egészet összeforgatjuk, majd egy tepsibe öntjük. Elegyengetjük, hogy ne fedjék egymást, majd 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és készre sütjük. A sütőből kivéve megszórjuk a pirított szezámmaggal.

Készítette: Bálint Anna, dietetikus

Tags:


A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás